Welkom in ons vakantiehuis voor

2 personen midden in de natuur!

 

 

 

 

 

Wij zijn een Frans/Nederlands echtpaar vijftigers, imker en oud-wijkverpleegkundige die in het rechter gedeelte van de zeventiende eeuwse boerderij wonen die reeds vijf generaties in onze familie is. Wij houden van reizen, maar nog meer van weer thuiskomen en vinden het fijn ons natuurparadijs te delen met mensen uit alle windstreken.

We zijn veel buiten in de natuur, combineren dat met  fotografie, ultra light vliegen en houden ook van zoeken naar onverwachte vondsten op rommelmarkten en brocantes. We kunnen u helpen bij het uitzetten van leuke tochtjes in de omgeving, maar we zijn uit zicht als u niets en niemand nodig heeft.

 

Wij stellen het op prijs als u ons huis en omgeving zo ecologisch mogelijk respecteert zonder water-en electriciteitverspilling. We leveren biologische gebruiks-en onderhoudsmiddelen voor het milieu, de septic tank en uw eigen gezondheid!

Er mag binnen niet gerookt worden en we kunnen geen huisdieren accepteren zodat allergische mensen ook bij ons op vakantie kunnen komen. U mag onze twee electrische fietsen lenen voor tochtjes in de directe omgeving.

 

We verkopen onze eigen produkten als honing, jams, appelsap, honingkruidkoek en mede.  We kunnen ook voor de eerste ochtend (of voor iedere ochtend) voor een ontbijtplateau zorgen dat ik 's avonds breng en u dan op ieder gewenst tijdstip kunt nuttigen. Voor uw welzijn, heeft een gediplomeerde lerares (onze dochter Agnès) diverse lessen ter beschikking die in de gîte gegeven kunnen worden zoals Yoga op ieder niveau, Ayurvedische massage, vegetarische, veganistische of Raw Food  kooklessen.

Nieuwsgierig geworden? Kom gauw eens kijken!

 

 

 

 

 

    +33 6 86 41 22 21

 

  ledrapdor@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now