Open sinds juli 2015

Welkom in ons vakantiehuisje voor

2 personen midden in de natuur!

 

"Le Drap d'Or" (een plaatselijk appelras aanwezig in onze boomgaard) is de naam van ons vakantiehuisje aan het uiteinde van een eeuwenoude boerderij. Bij de verbouwing tot half 2015 zijn zoveel mogelijk authentieke details bewaard met toevoeging van hedendaags comfort. In deze veilige haven vol vogelgezang vindt u nog diepe rust op enkele minuten van de dorpskern van Guémené Penfao met alle faciliteiten.

We stellen u voor dit 3 ha natuurreservaat LPO te ontdekken om te luisteren naar de wielewaal, de bosuil en zelfs af en toe de boomkikkers. De muren van de boerderij zijn gekalkt met natuurlijke kleurpigmenten. Het huis is goed geisoleerd en heeft economische verwarmingselementen. Warm water wordt verkregen dmv een aardwarmtepomp en er zijn zonnepanelen.

De gîte is natuurlijk ook gay-friendly en op aanvraag hebben we alles voor een baby tot twee jaar: een bedje, kinderstoel, aankleedkussen, wipstoeltje, buggy. U heeft uw eigen parkeerplaats en een lokaal voor fietsen of motor. Vanaf uw privé terras met tuinmeubels en ligstoelen kijkt u uit over de boomgaard (eigen appelsap) en een "raam" in de heg waardoor de achtergelegen velden zichtbaar zijn en in de zomer de zonsondergang. We hebben Shropshire schapen als grasmaaier, kippen voor de eitjes (zonder haan voor de rust), bijen achter de schuur voor eigen honing en een hond en kat die u met rust laten maar u eventueel kunnen vergezellen op een wandeling als u dit wilt. Zodra het seizoen het toelaat, beschikt u over tuinkruiden op het terras en we geven u groente en fruit naar gelang de oogst. Ook mag u onze twee electrische fietsen lenen voor een tochtje in de omgeving.

 

                         

Show More

 

    +33 6 86 41 22 21

 

  ledrapdor@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now